50 m2 Teljes megújúlás

20230602_102453-1

A felújítás során gyakori, hogy a lakás a renoválás alatt nagy átalakításon megy keresztül, ez történt a nemrég befejezett 9. kerületi Óbester utcai 50 m2-es lakás felújítása során is.

A lakás teljes felújításon ment keresztül, de ezen felül számos fal bontásra került és újak épültek. A legnagyobb változás, hogy a konyha átkerült a nappaliba, ezáltal egy amerikai konyhás nappali alakult ki. A nappaliban emellett egy ajtónyílás befalazásra került, egy másik pedig áthelyezésre. Az erkély ajtó melletti falrész is kikerült, így egy nagy tolóajtó került beépítésre, a helyiség pedig sokkal világosabb lett. A régi konyha helyiségből pedig egy szoba lett, aminek új falakat is kellett építeni, az előszobát megosztó ajtó is bontásra került, illetve a fürdőszoba is teljesen átalakult.

A renoválás során a víz és villanyhálózat is teljesen kicserélődött, továbbá festés, burkolás, parketta csiszolás, lakkozás és szerelvényezés is történt. A tulajdonos kérésére a gáz kivezetésre került, a fűtést konvektorok helyett hűtő-fűtő klímák és elektromos fűtőpanel fogja biztosítani, továbbá a főzőlap is árammal fog működni.

A tulajdonos kérése szerint a beltéri ajtók beépítését egyénileg intézi, minden hova tolóajtó kerül majd beépítésre, illetve a zuhanyfalat is egyénileg rendeli.

Ilyen volt a lakás a felújítás előtt:

… és ilyen lett a felújítás után:

Tekintse meg korábbi teljeskörű felújításunkról készült leírást, mely során egy 79 m2-es ingatlant újítottunk fel és alakítottunk át a tulajdonos kérésére diákok számára.

Kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és környékén a linkre kattintva az űrlap kitöltésével: www.homemakeoverbudapest.com/elerhetoseg/

Related Posts

Leave a comment