[:hu]
Ilyen egy 20 m2-es lakás teljes felújítása
[:en]
Title
[:]

Budapesten gyakran találkozunk kis lakások felújításával, a napokban fejeztük be egy 6. kerületi 20 m2-es lakás teljes felújítását.

Egy kis lakás esetén a legjobb esélyünk a magas belmagasság lehet, szerencsére a lakás 4 méteres belmagasságával alkalmas volt egy galéria építésére, amivel a lakás területe 50%-al megnőtt. A lakás teljesen átalakult, a burkolatok és válaszfalak bontása után megtörtént az acélszerkezetes galéria építése, a teljes víz és villanyszerelés is. Ezután jött az OSB lapok rögzítése, álmennyezet, festés burkolás, javítások és egyéb munkák. A legvégén pedig a lakást a szerelvényezéssel fejeztük be, minden a helyére került.

A lakás a felújítás után teljesen átalakult, és a galéria miatt tökéletesen elkülönülnek a helyiségek. A tulajdonos kérésére a lakás rövidtávú kiadás céljából lett felújítva, de hosszútávú kiadásra is tökéletesen alkalmas.

Ilyen volt a lakás a felújítás előtt

ÉS ILYEN LETT A FELÚJÍTÁS UTÁN

Mi kifejezetten szeretjük a kis lakások felújítását, és nagyon szívesen segítünk a tervezésben is, hiszen itt nagyon fontos hogy minden a megfelelő helyre kerüljön.

Ha szeretné felújítani budapesti lakását, keressen minket bizalommal. A-tól Z-ig levesszük a válláról a terhet!
Ajánlatkérés: www.homemakeoverbudapest.com/elerhetoseg/
06 30 523 1480 // homemakeoverbudapest@gmail.com

Related Posts

Leave a comment