[:hu]
Ingyenes helyszíni felmérést kínálunk
[:en]
Title
[:]

Szeretné felújítani lakását, de nem tudja, hogy mennyibe kerülne? Semmi probléma, ezzel szinte mindenki így van. Mi ezért ingyenes helyszíni lakásfelújítási felmérést kínálunk bármilyen kötelezettség nélkül.

Íme pár kérdés-válasz a felméréssel kapcsolatban?

Miért jó nekem, ha felmérik a lakást?
Szakértő munkatársunk felméri a felújítási munkálatokat , így pontosan tudni fogja, milyen munkák fognak zajlani. Emellett megtudhatja mennyibe kerülnek a különböző felújítási munkák, így ez alapján tud dönteni miket szeretne átalakítani. Továbbá számos tanácsot is fog kapni a lakásfelújítással kapcsolatban.

Miért fontos a helyszíni felmérés, képek alapján nem tudnak ajánlatot tenni?
Kizárólag helyszíni felmérés után tudunk ajánlatot tenni, képek alapján nagyon nehéz bármilyen következtetést levonni. Csak a helyszínen lehet pontosan felmérni, milyen munkálatok szükségesek a felújításhoz, illetve a falak, vezetékek, padló állapotát képekről nem lehet megtudni.

Mi történik a helyszíni felmérés után?
A helyszíni felmérés után, munkatársunk pár napon belül egy részletes ajánlatot küld Önnek, ami tartalmazza a felújítani kívánt területekkel, felületetekkel kapcsolatos munkákat és egy pontos árat, illetve azt amit tartalmaz és amiket nem az ár.

Tetszik az ajánlat, mi a további teendőm?
Amennyiben az ajánlat elnyerte tetszését, a következő lépés a szerződéskötés majd pedig a meghatározott időben a felújítás elkezdése és a határidőn belül való befejezése.

Tényleg ingyenes a helyszíni felmérés?
Igen, tényleg ingyenesen elvégezzük a helyszíni felmérést, semmilyen rejtett költség és semmilyen kötelezettség nincsen.

Hol végeznek felmérést?
Budapest egész területén lehet kérni a helyszíni felmérést.

Mit kell tennem, ha szeretném kérni az ingyenes helyszíni felmérést?
Nincs más dolga, mint e-mailen (homemakeoverbudapest@gmail.com) vagy telefonon (06 30 523 1480) felvenni velünk a kapcsolatot.

Related Posts

Leave a comment