Ingyenes helyszíni felmérést kínálunk

Szeretné felújítani lakását, de nem tudja, hogy mennyibe kerülne? Semmi probléma, ezzel szinte mindenki így van. Mi ezért ingyenes helyszíni lakásfelújítási felmérést kínálunk bármilyen kötelezettség nélkül.

Íme pár kérdés-válasz a felméréssel kapcsolatban?

Miért jó nekem, ha felmérik a lakást?
Szakértő munkatársunk felméri a felújítási munkálatokat , így pontosan tudni fogja, milyen munkák fognak zajlani. Emellett megtudhatja mennyibe kerülnek a különböző felújítási munkák, így ez alapján tud dönteni miket szeretne átalakítani. Továbbá számos tanácsot is fog kapni a lakásfelújítással kapcsolatban.

Miért fontos a helyszíni felmérés, képek alapján nem tudnak ajánlatot tenni?
Kizárólag helyszíni felmérés után tudunk ajánlatot tenni, képek alapján nagyon nehéz bármilyen következtetést levonni. Csak a helyszínen lehet pontosan felmérni, milyen munkálatok szükségesek a felújításhoz, illetve a falak, vezetékek, padló állapotát képekről nem lehet megtudni.

Mi történik a helyszíni felmérés után?
A helyszíni felmérés után, munkatársunk pár napon belül egy részletes ajánlatot küld Önnek, ami tartalmazza a felújítani kívánt területekkel, felületetekkel kapcsolatos munkákat és egy pontos árat, illetve azt amit tartalmaz és amiket nem az ár.

Tetszik az ajánlat, mi a további teendőm?
Amennyiben az ajánlat elnyerte tetszését, a következő lépés a szerződéskötés majd pedig a meghatározott időben a felújítás elkezdése és a határidőn belül való befejezése.

Tényleg ingyenes a helyszíni felmérés?
Igen, tényleg ingyenesen elvégezzük a helyszíni felmérést, semmilyen rejtett költség és semmilyen kötelezettség nincsen.

Hol végeznek felmérést?
Budapest egész területén lehet kérni a helyszíni felmérést.

Mit kell tennem, ha szeretném kérni az ingyenes helyszíni felmérést?
Nincs más dolga, mint e-mailen (homemakeoverbudapest@gmail.com) vagy telefonon (06 30 523 1480) felvenni velünk a kapcsolatot.

Related Posts

Leave a comment