[:hu]
Személyreszabott felújítás 
[:en]
Title
[:]

A felújítás során van egy tényező, ami bár nagyon fontos, sok felújító csapat nem fektet rá nagy hangsúlyt.
Munkáink során mi mindig a lakás felújítását személyre szabottan tesszük meg egészen a tervezéstől a lakberendezésig. Hogy mit is jelent ez pontosan? Megtudhatod a cikkből!

A lakásfelújítás során a megrendelő ritkán tudja pontosan az elképzelését, általában csak a végeredményt képzeli el és néhány butúr pontos helyét. Ahogy a mondás is tartja „az ördög a részletekben rejlik”. Emiatt mi ingyenes felmérést biztosítunk, amely során helyszíni szemle során tekintjük meg a felújítandó szobát vagy lakást, emellett megbeszéljük az elvégzendő munkákat. Ezen folyamat során már személyesen megismerkedünk a megrendelő igényeivel így személyreszabott felújítást tudunk nyújtani.

Az ajánlattétel és a munka kezdete között egyébként még egyszer egy személyes találkozó során pontosítjuk a munkákat, a kezdési időpontot és aláírjuk a szerződést. Emellett a felújítás során folyamatosan kommunikálunk a megrendelővel.

A Home Makeover Budapest csapata évek óta foglalkozik ingatlanok teljeskörű felújításával. A-tól Z-ig levesszük a felújítás terhét a válláról. Szolgáltatásainkat a linkre kattintva nézheti meg.
Bízza ránk a lakásfelújítást, mi otthont teremtünk lakásából!
E-mail: homemakeoverbudapest@gmail.com
Telefonszám: 06 30 523 1480

Related Posts

Leave a comment