[:hu]
Utólagos lesz a lakásfelújítási támogatás
[:en]
Title
[:]

Bár még nem jöttek ki a januárban induló lakásfelújítási támogatás részletei, de azt már biztosan lehet tudni, hogy ez csak utólagos támogatás lesz.

2021. januárjától lakásfelújítási támogatást igényelhetnek a legalább 1 gyermeket nevelő családok, ami a költségek 50%-ra, de maximum 3 millió forintig terjed. A támogatást munkadíjra és alapanyagköltségekre is fel lehet használni és nem szükséges a teljes lakást felújítani, tehát akár egy konyha vagy fürdőszoba felújításánál is lehet igényelni.

Bár még a részletek nem derültek ki a lakásfelújítási támogatással kapcsolatban, de azt már szinte biztosnak lehet mondani, hogy a támogatást csak utólag, a lakásfelújítás után lehet majd igényelni. Azaz az összegnek ugyanúgy rendelkezésre kell állnia a megrendelőnek és csak a kifizetett számlák és a felújítás megtörténte után kérheti a költségek 50%-nak visszatérítését.

A Home Makeover Budapest csapata évek óta foglalkozik ingatlanok teljeskörű felújításával. A-tól Z-ig levesszük a felújítás terhét a válláról. Szolgáltatásainkat a linkre kattintva nézheti meg.
Bízza ránk a lakásfelújítást, mi otthont teremtünk lakásából!
E-mail: homemakeoverbudapest@gmail.com
Telefonszám: 06 30 523 1480

Related Posts

Leave a comment