RÓLUNK

Lakásátalakítás

Személyre szabva

Szeretné felújítani budapesti és környékbeli ° ingatlanát? Bízza ránk!
Mi A-tól Z-ig levesszük a válláról a terhet!
A munkálatokat összehangolva a legrövidebb idő alatt elkészítjük álmai otthonát!

A Home Makeover csapata évek óta foglalkozik budapesti ingatlanok teljeskörű felújításával, ezalatt kialakult egy összeszokott, profi csapat. Kiemelt figyelmet szentelünk a megrendelő igényeinek pontos megismerésére, hogy a felújítást személyre szabottan tudjuk elvégezni.

Legyen szó teljes lakásfelújításról vagy csak kisebb átalakításról, segítünk megteremteni álmai otthonát. Több éves tapasztalatunk segít megtalálni az ingatlana tökéletes elosztását, emellett szívesen segítünk a termékválasztásban és az ötletelésben is. A helyszíni felmérés során megismerjük a megrendelő igényeit és az elvégzendő munkák listáját, így személyre szabottan tudjuk nyújtani a felújítást.

Kizárólag minőségi alapanyagokból dolgozunk és munkánkért garanciát vállalunk.

° Települések listája: Budakeszi, Budakalász, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót,, Gyál, Halásztelek, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pilisborosjenő, Solymár, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm, Vecsés

Ha települése nem szerepel a listán, de Budapest környékén található, kérjük hívjon minket a +36 30 523 1480 telefonszámon, vagy írjon a homemakeoverbudapest@gmail.com mail címre.