55 M2-es panellakás felújítása

364797843_774122878049698_8579275827581905121_n

2023 augusztusában fejeztük be egy 10. kerületi 55 m2-es panellakás teljeskörű felújítását, aminek részleteiről alább számolunk be.

Egy panellakás felújítása mindig különleges, mert bár azt gondolhatják, hogy mindegyik egyforma, valójában sok a különböző, például az említett lakásban néhány válaszfal karton és pozdorja fal keverék volt. Az erkély felől pedig szigetelés nulla. A felújítás során a lakás helységeinek funkciója nem igazán változott, a hálószobában egy kis gardrób helyiség is kiépítésre került.

A felújítás során a nyílászárók is kicserélésre kerültek, az erkély oldalán lévő vékony pengefal helyett pedig új ytong fal került kiépítésre, az erkély oldalában hőszigeteléssel. A nappali és hálószoba közötti falat is újjáépítettük a tulajdonos kérésére (pozdorja fal helyett ytong) Teljes fűtés, víz és villanyszerelés is történt. Minden burkolat ki lett cserélve, a falakról a tapétát eltávolítottuk, kétszeri glettelés után pedig színes festést kaptak. A felújítás után pedig a szerelvényezést is elvégeztük.

Képek a lakásról.

Tekintse meg korábbi teljeskörű felújításunkról készült beszámolónkat, melyről videó is készült. Belvárosi polgári lakás teljes felújítása

Kérje ingyenes felmérésünket Budapesten: https://www.homemakeoverbudapest.com/elerhetoseg/

Related Posts

Leave a comment