Belvárosi polgári lakás teljes felújítása

Utana-5-1

A Király utcában fejeztük be 2023 közepén egy 66 m2-es lakás polgári lakás teljeskörű felújítását, a cikkben megismerheted hogyan alakult át a lakás.

Budapest 7. kerület Király utcában található társasház egyik lakásának felújítását végeztük 2023 első felében. A lakás legnagyobb változása az előszobát ketté osztó duplaszárnyú ajtó és fal bontása volt, amivel az előszoba egybe függő és tágas lett. A másik változás a gardróbszekrény és falainak bontása, amivel egy nagyobb konyha és fürdőszoba alakult ki.

A felújítás teljeskörű volt, így teljes víz és villanyszerelés történt, a gázcsövek levágásra kerültek a tulajdonos kérésére, mert a fűtést elektromos konvektorok fogják biztosítani. A falak rücskös felületűek voltak, amit először el kellett távolítanunk, a rossz állapot miatt háromszori glettelés történt, a mennyezet pedig hálózva is lett. A burkolatok közül a csempe mindenhol cserélve lett, kis méretű csempéket vásárolt a tulajdonos, amivel mind a WC, mind a fürdőszoba különleges lett. A fürdőszobában egy széles épített zuhanyt alakítottunk ki a kád helyett. A szobákban a parketta javításon, csiszoláson, lakkozáson esett át.

Összességében tehát a lakás teljesen megújult külsőleg és belsőleg is. A tulajdonos kérése szerint a konyhát egyénileg gyártatja és asztalossal építetti be.

Ilyen volt a lakás a felújítás előtt!

 

Ilyen lett a lakás a felújítás után!

Tekintse meg korábbi teljeskörű felújításunkról készült leírást, mely során egy 79 m2-es ingatlant újítottunk fel és alakítottunk át a tulajdonos kérésére diákok számára.

A felújításról egy videót is készítettünk, mely a linkre kattintva tekinthető meg!

Kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és környékén a linkre kattintva az űrlap kitöltésével: www.homemakeoverbudapest.com/elerhetoseg/

Related Posts

Leave a comment