[:hu]
Ilyen volt és ilyen lett a lakás a felújítás után!
[:en]
Title
[:]

Ezúttal a 6. kerületben, a Hajós utcában újítottunk fel egy lakást teljeskörűen, minden munkát a mi csapatunk végzett, a különbség pedig hatalmas, amit az előtte-utána képek is mutatnak.

A 40 négyzetméteres lakás teljes felújítása során számos helység új funkciót kapott, a fürdőszoba falainak kibontása és egy galéria építese után alul egy dolgozószoba, felül egy hálószoba lett kialakítva, míg a nappali részben megtartotta funkcióját, annyi különbséggel, hogy bekerült a konyha is, ezáltal egy amerikai konyha lett kialakítva. A volt konyha pedig fürdőszobává alakult.

A lakásban korábban volt egy 8 cm-es szintkülönbség is, ami egy betonozás után megszűnt. Emellett a lakás átesett a teljes víz és villanyszerelésen is, mindenhova új burkolat került és a falak új festést kaptak. A megrendelő kérésére minden bútor és szaniter áru szerelvényezését is mi végeztük. Reméljük tetszik a végeredmény.

Ilyen volt a lakás előtte.

… és ilyen lett a lakás a felújítás után

A lakásfelújításról készítettünk egy videót is. https://www.youtube.com/watch?v=9v4cS5X2vME&t

Szeretné felújítani budapesti lakását? Mi segítünk megteremteni álmai otthonát! A-tól Z-ig levesszük a válláról a terhet.
Kérje ingyenes felmérésünket: homemakeoverbudapest@gmail.com // 06 30 523 1480

Related Posts

Leave a comment