79 m2-es lakás teljes felújítása

Baross felújítás utána képek (9)

A napokban végeztünk egy 7. kerületi, közvetlenül a Keleti pályaudvar szomszédságában található 79 m2-es lakás teljeskörű felújításával, ennek részleteit mutatjuk be most.

A lakás a felújítás előtt igen leharcolt állapotban volt, a falak normális állapota ellenére szinte minden teljes felújításra szorult. A tulajdonos kérésére a cél, az volt hogy 4 db külön álló szoba legyen kialakítva, ahol van hely ágynak, íróasztalnak és szekrényeknek is, továbbá hogy a diákok reggeli vagy esti készülődése gyors legyen, emiatt 2 db WC, 2 db mosdó és 2 db tusoló is ki lett alakítva.
A legnagyobb szobát az ablakok találkozásánál ketté osztottuk, egy hangszigetelt fallal, illetve a konyha helyiség átkerült egy kisebb szobába (a képen, ahol a galéria látható), így a konyhából is egy teljes értékű szoba lett.

A felújítási munkák során a teljes víz és villanyhálózat cserélve lett, 32 Amperre bővítés is történt és légkondicionáló is került a lakásba. A parketta normális állapotban volt, így szerencsére csiszolással, lakkozással és feltöltéssel most szebb, mint új korában.
A burkolatokat szinte mindenhol cseréltük természetesen, az ablakok és beltéri ajtók csiszoláson, javításon és mázoláson estek át a tulajdonos kérésére. A falak kétszeri glettelésen, csiszoláson és festésen mentek át. A felújítás végén pedig mindent összeszereltünk és beüzemeltünk, így már egy beköltözhető, teljesen felújított lakás várja a diákokat.

Ilyen volt a lakás a felújítás előtt …

 

… és ilyen lett utána.

 

Kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és környékén a linkre kattintva az űrlap kitöltésével vagy a +36 30 523 1480 telefonszámon. 

Related Posts

Leave a comment