[:hu]
Szakszerű szerelvényezést is vállalunk!
[:en]
Title
[:]

Amellett, hogy teljeskörűen felújítjuk a lakást, a szerelvényezéssel sem kell törődnie a megrendelőnek, mert azt is szakszerűen elvégezzük.

A felújítás nem ér véget a villanyszereléssel vagy a festéssel, hiszen az új eszközöt össze kell szerelni és rögzíteni. Természetesen a villanyszerelés után minden kapcsolót, konnektort és lámpát felszerelünk. A vízszerelés után pedig a szaniter árukat is felszereljük, legyen szó mosdóról, WC-ről, vagy zuhanycsapról. Emellett viszont a lakás összes eszközét össze tudjuk szerelni.

A megrendelőnek a konyha összeszerelésésel sem kell foglalkoznia, ugyanis az új konyhát mi rögzítjük, össze szereljük és minden eszközt üzemkész állapotba helyezünk, így nem kell új embert keresnie és hívnia emiatt sem. Ezen felül amennyiben a megrendelő igényli, bármit összeszerelünk szakszerűen, legyen szó szekrényről, polcról vagy igazából bármiről.

A Home Makeover Budapest csapata évek óta foglalkozik budapesti lakások teljeskörű lakásfelújításával. Összeszokott csapatunkban pedig természetesen van külön szerelvényező ember is, aki a korábban említett minden munkát szakszerűen eltud végezni.

Kapcsolat: homemakeoverbudapest@gmail.com // 06 30 523 1480

Related Posts

Leave a comment