[:hu]
Hogy ne váljon rémálommá a lakásfelújítás - 1. rész
[:en]
Title
[:]

Íme pár ötlet egy kivitelezőtől hogy mire érdemes figyelnie a megrendelőnek a lakásfelújítás előtt, alatt és után.

A lakásfelújítás előtt érdemes alaposan átgondolni kivel végeztetjük el a lakásfelújítást. Az 1. részben, arról lesz szó, hogyan érdemes kivitelezőt választani.

Hogyan válasszunk kivitelezőt?

A keresés során könnyedén kiszűrhetjük azokat a vállalkozókat, akik valószínűleg nem a legjobb munkát végeznék. A következő ötletek segíthetnek ebben.

  • Nincs sem weboldal, sem közösségi oldaluk: Ma már minden cégnek, vállalkozónak van weboldala és Facebook oldala, ahol hirdeti munkáit és hasznos információt ad, így ha nincs ilyene az gyanús lehet
  • Nincs referencia: rég rossz, ha valakinek nincsenek referencia képei. Egy jó kivitelező büszke a munkájára
  • Szolgáltatások részletes felsorolásának hiánya: Ha valaki csak azt írja lakásfelújítás, az kevés. Egy felújítás sok mindenből áll: vízszerelés, villanyszerelés, festés, burkolás, parkettás munkák és így tovább.
  • Professzionális megjelenés hiánya: egy rossz weboldal, vagy rossz kommunikáció, helyesírási hibák sokasága szintén gyanús lehet.
  • Már holnap tud kezdeni: az esetek nagy részében a munkások tele vannak munkával, főleg most, így aki már holnap kezdeni tud, az nem biztos, hogy a lehető legjobb munkát végezné. A szakemberek hónapokra be vannak táblázva.

Ez természetesen csak a mi véleményünk, amely eltérhet a valóságban. Nem állítjuk, hogy ezek nélkül nem lehet jó kivitelezőt találni, vagy ezek megvannak mindenképpen jó munkát fognak végezni, de valószínűleg ezzel ki lehet selejtezni a kóklereket, így ajánljuk figyelembe venni a felsoroltakat.

Related Posts

Leave a comment