8. kerületi lakás részleges felújítása

lakásfelújítás Budapest

2023 őszén végeztük el egy 47 m2-es 8. kerületi lakás részleges felújítását, mely során a konyha és a fürdőszoba teljesen megújult.

Budapest 8. kerületi József krt-i lakás felújítását végeztük el 2023 őszén. A felújítás során a konyha és előszoba közötti fal bontásra került, ezáltal egy nagyobb nyitott tér alakult ki, illetve a konyha helyiség teljes felújításon esett át, új burkolatok, új bútor. Továbbá a fürdőszoba is teljesen újjá alakult, új csempe, szaniterek, kád helyett épített zuhany és normál „átlagos” WC helyett, beépített WC. A lakás többi része kevésbé változott, tehát nem teljes felújítás történt a megrendelő kérésére. A nappali tapéta tisztasági festésen, a többi helyiségek kétszeri glettelésen, csiszoláson és festésen estek át. A beltéri ajtókat csiszoltuk, mázoltuk.

A lakásban a teljes villany és vízhálózat is kicserélésre került. A felújításon túl a szerelvényezést és a konyhabútor (IKEA-s) összeszerelését is mi végeztük.

Így nézett ki a lakás a felújítás előtt:

 

Ilyen lett a lakás a felújítás után:

Budapesti és környékbeli ingatlanok teljes vagy részleges felújítása, szakszerűen. Mi A-tól Z-ig levesszük válláról a terhet.
Kérje ingyenes felmérésünket az űrlap kitöltésével vagy a 06 30 523 1480 telefonszámon.

Related Posts

Leave a comment