Romos lakásból élhető otthon

lakásfelújítás Budapest (4)

A napokban fejeztük be egy 33 m2-es 7. kerületi lakás felújítását. A romos, beázásokkal teli, sok helyen vakolat hiányos lakásból egy modern, vadonatúj otthon lett. 

Többszöri beázások, salétromos, sok helyen hiányzó rossz állapotú, öreg vakolat, régi parketta és még lehetne sorolni a korántsem megfelelő, álom otthontól fényévekre levő lakás állapotát. Ilyen volt a lakás a felújítás előtt. A vakolat sajnálatos módon olyan rossz állapotban volt (sok helyen a faltól teljesen elvállt), hogy mindenhol le kellett vernünk azt. A régi parketta is menthetetlen volt, ezért azt fel kellett szednünk és kibetoznunk, hogy az új laminált parketta lerakható legyen.

Továbbá a teljes víz és villanyhálózat kicserélésre került. A tulajdonos kérésére a gáz megszűnt a lakásban, a melegvizet bojler, a fűtést elektromos konvektor biztosítja. A fürdőszoba falai kijjebb lettek hozva, hogy tágasabb legyen és a kád helyett egy épített zuhany is elférjen. A konyha az előszobából a bal oldali szobába került, így egy amerikai konyhás nappali funkciót kapott. A jobb oldali szobában a fa galéria helyett pedig acélszerkezetes galéria épült. A felújítás után a konyhabútor összeszerelését, a fürdőszobai szerelvényezést és a teljes villanyszerelési szerelvényezést is elvégeztük. A végeredmény pedig egy élhető, modern, új otthon lett. Hogy tetszik?

Ha szeretné felújítaná ingatlanát, kérje ingyenes felmérésünket: https://www.homemakeoverbudapest.com/elerhetoseg

Ilyen volt a lakás a felújítás előtt.

.

 

 

 

 

 

Ilyen lett utána.

Related Posts

Leave a comment