Egy szoba több funkcióval

Nappali felújítás

Budapesten a lakások jelentős része kis méretű, soknak csak egy szobája, vagy maximum kettő, de hogyan lehet ebből egy élhető otthont varázsolni? Ebben segítünk most.

A múltkori cikkeinkben a fürdőszoba felújításról és konyha felújításról volt szó. Ezúttal a nappali/szoba felújításáról írunk pár hasznos tanácsot, amely segíthet otthona átalakításában.

Gyakori eset Budapesten, hogy a lakás 1 szóbából áll és 20-30 m2 alapterületű. Amennyiben magas, 4 méter körüli belmagassűgú az ingatlan, úgy szerencsés a tulajdonos, mert egy galéria felépítésével kialakítható egy fekvő vagy legjobb esetben álló galéria is, ezzel megnövelve az alapterületet és a hálószoba/ágy felkerülhet a galériára.

De mi van akkor, ha a lakás egy szobás és alacsony a belmagassága?

Ilyenkor már sokkal nehezebb a helyzet, mivel ha az ember nem szeretne kinyithatós kanapén aludni, vagy ágyon TV-t nézni, úgy más lehetőséget kell keresni. Bár függ a helyiség méretétől de mi 2 lehetőség látunk, az egyik hogy fal felépítésével kialakítunk egy szobát (amennyiben az ablakok helye lehetővé teszi) a másik, hogy egy térelválasztót készítünk a hálószoba és a nappali rész közé, ezáltal elkülönül a két terület, de még sem veszítünk a területből.

Konyha és nappali együtt

Jobb a helyzet, abban az esetben ha 2 szoba áll rendelkezésünkre, ekkor az egyik helyiséget, ami méretben kisebb érdemes kinevezni/átalakítani hálószobának, a másik szoba pedig egy amerikai konyha + nappali lenne. Utóbbit is érdemes kialakítani, úgy hogy a nappali és a konyha elkülönüljön.

További munkáinkat a linkre kattintva láthatja.

Szeretné felújítani budapesti nappaliját/lakását? Mi A-tól Z-ig levesszük a válláról a terhet.
Kérje ingyenes ajánlatunkat, melyet egy szintén ingyenes helyszíni felmérés után tudunk adni.
Ajánlatkérés: www.homemakeoverbudapest.com/elerhetoseg/
Kapcsolat: 06 30 523 1480 // homemakeoverbudapest@gmail.com

Related Posts

Leave a comment