Teljeskörű fürdőszoba felújítás

utana

Tapasztalataink szerint a fürdőszoba a lakásban az a helyiség, amit a leggyakrabban újítanak fel az emberek.

Múltkori alkalommal a konyha felújítással foglalkoztunk, ezúttal pedig a fürdőszobáról lesz szó. A fürdőszoba, Wc helyiség felújítása fordul elő a leggyakrabban, ugyanis ezek a helyiségek idő előtt a többi szobához képest sokkal hamarabb tönkremennek, leginkább a víz miatt.

Bár úgy tűnhet, hogy mivel kis helyiségekről van szó, a felújításuk korántsem a legolcsóbb, leginkább a burkolás miatt, ami négyeztmétere 10-15.000 Ft. körül szokott lenni. Spórolni leginkább azzal lehet, ha csak a csempét és szanitereket (kád, mosdó, wc) cseréljük ki, és nem kérjük a víz és/vagy villanyhálózat átalakítását.

Manapság a kád használata kezd kikopni, bár sokan továbbra is szeretik és kortól függetlenül kérik- Ebben az esetben választhatunk a sokak által ismert téglalap alakú kádat, vagy sarokkádat. A zuhany esetén pedig nagy népszerűségnek örvend mostanában az épített zuhany azaz egy úgynevezett walk in kialakítású, ami modern, letisztult képet mutathat a fürdőnkben. Sajnos azonban az aljzat miatt ez nem mindenhol alakítható ki, például a legtöbb panellakás esetében sem, csak ha egy fellépő kerül alá. Ugyanis az épített zuhanynál meg kell csinálni egy döntést a lefolyó felé, ami az aljaztban van rögzítve. A kabinos zuhanyzók erősen kezdenek kimenni a divatból, régen találkoztunk már velük mi is.

Ami talán a legfontosabb a fürdőszoba esetén az a tervezés, mivel kis helyiségről van szó, így minden miliméter számít, ebben szívesen tudunk segíteni. Megtervezzük, felújítjuk és szerelvényezve átadjuk az új fürdőszobáját.

További munkáinkat a linkre kattintva láthatja.

Szeretné felújítani budapesti fürdőszobáját? Mi A-tól Z-ig levesszük a válláról a terhet.
Kérje ingyenes ajánlatunkat, melyet egy szintén ingyenes helyszíni felmérés után tudunk adni.
Ajánlatkérés: www.homemakeoverbudapest.com/elerhetoseg/
Kapcsolat: 06 30 523 1480 // homemakeoverbudapest@gmail.com

Related Posts

Leave a comment