[:hu]
Mennyi ideig tart egy lakásfelújítás?
[:en]
Title
[:]

Korábban sokszor beszéltünk a lakásfelújítás tervezéséről, ehhez pedig hozzátartozik az idő is. Alapvetően azért sok mindentől függ a felújítás ideje, ezeket nézzük meg most.

Előfordulhat, hogy egy 50 négyzetméteres lakás felújítása 2 hónap, míg a másiknak csak 1? Természetesen!
A lakásfelújítás ideje nagyban függ az elvégzendő munkáktól, ilyen például a bontás. Kell-e bontani a padlót, vagy rá kerül a parketta vagy kő. Cserélni kell-e a vezetéteket és még lehetne sorolni a listát. A speciális kérések vagy alapanyagok is hosszabbító tényező lehet. Ez határozza meg leginkább a felújítás hosszát. Ezen felül természetesen a lakás vagy szoba mérete is fontos tényező.

A Home Makeover Budapest csapata egy 50 négyzetméteres lakás teljes felújítását akár 6 hét alatt elvégzi, ezt pedig minőségi munkával és alapanyagokból tesszük meg és nem összecsapva.

A Home Makeover Budapest csapata évek óta foglalkozik ingatlanok teljeskörű felújításával. A-tól Z-ig levesszük a felújítás terhét a válláról. Szolgáltatásainkat a linkre kattintva nézheti meg.
Bízza ránk a lakásfelújítást, mi otthont teremtünk lakásából!
E-mail: homemakeoverbudapest@gmail.com
Telefonszám: 06 30 523 1480

Related Posts

Comments (2)

Tisztelt ceg!

Erdeklodnek hogy mi a maximum hossza egy felujitasnak legalisan?

Lehetseges hogy 4honapon keresztul tartson hatalmas zajszennyezessel?

Kedves Andrea!

A felújítások hosszának nincs maximális hossza, bármeddig tarthat, persze a szerződésben szerepelnie kell egy befejezési dátumnak is. A felújítások hossza a munkálatoktól függ, így igazából tarthat pár hétig is akár, de pár hónapig is. Általánosságban 2-3 hónap körül szokott lenni egy átlagos méretű lakás teljeskörű felújításának ideje.
Sajnos a zaj az velejárója a felújításnak, ez főként a bontási időszakban a leghangosabb, de minden munkaszakasznak lehet hangos része (pl. horonyvésés a villanyszerelés során).

Üdvözlettel:
HMB

Leave a comment