48 m2-es panellakás felújítása

utana3

2023 őszén végeztük el egy 11. kerületi 48 m2-es panellakás teljeskörű felújítását, melynek részleteit mutatjuk be, előtte-utána fotókkal.

Az Etele úti lakásban nem változtak a helyiségek, minden maradt a régi helyén, de minden megújult: csempe, parketta, falak szó szerint minden. A legnagyobb változás két helyen volt, a régi rossz állapotú parketta bontásra került az alatta levő széldeszkákkal együtt, majd egy aljzatbetonozás, aljzatkiegyenlítés után hagyományos parketta került leragasztásra a Megrendelő kérésére.
Az új parketta pedig hűen tükrözi az elegánsabb hangulatot, mivel tökéletesen hasonlít régi, megkopott elődjére. A másik nagy változás a falakon volt, ahol a régi fűrészporos tapéta helyett glettelés, alapozás, festés után színes festett falakat alakítottunk ki.

Természetesen a burkolatok is megújultuk mindenhol, illetve teljes villany és vízszerelés is történt, továbbá a végén a szerelvényezés. Az ablakok és a radiátorok már korábban ki lettek cserélve, így azzal nem volt teendő. A felújítás során egy átlagos régies panellakásból egy vadonatúj, az igényeket maximálisan kielégítő otthont alakítottunk ki.

Ilyen volt a lakás a felújítás előtt:

Ilyen lett a lakás a felújítás után:

Szeretné felújítani budapesti vagy környékbeli ingatlanát? Bízza ránk! Mi A-tól Z-ig levesszük a válláról a terhet.
Budapesti és környékbeli ingatlanok teljes vagy részleges felújítása, szakszerűen.
Kérje ingyenes felmérésünket az űrlap kitöltésével vagy a 06 30 523 1480 telefonszámon.

Related Posts

Leave a comment