[:hu]
Mit jelent az, hogy teljeskörű lakásfelújítás és miért jó?
[:en]
Title
[:]

Sokan kérdezik, hogy mit is jelent az hogy teljeskörű lakásfelújítás, mit takar, miért jó? Ezekre a kérdésekre válaszolunk ebben a cikkben.

A felújítással kapcsolatban az egyik legnehezebb feladat a különböző munkálatok összeegyeztetése: mikorra jöjjön a gázos, villanyos stb? Emellett szintén fontos időben megrendelni az anyagokat, hiszen például az egyedi ablak vagy ajtó gyártsása több hét is lehet. Ebben is segít a teljeskörű felújítást vállaló kivitelező, gyakorlatilag minden munkát ő végez.

A teljeskörű felújítás tehát minden lakásfelújítással kapcsolatos munkálatot jelent, ezeknek az összehangolását és határidőre való befejezését. Minden munkafolyamatot ő és munkásai végeznek, így gyakorlatilag a megrendelőnek szinte semmi dolga nincsen.
Fontos megemlíteni, hogy a teljeskörű lakásfelújítás nem feltétlen az egész ingatlant jelenti, egy fürdőszobában is lehet teljeskörű felújítás.

Íme 6 érv miért jó a teljeskörű felújítás!

1. Nem kell szakembereket keresni.
Az egyik legnagyobb érv, hogy nem kell megbízható szakembereket keresni, hiszen a kivitelező ezekkel rendelkezik. Manapság nem könnyű jó munkát végző, határidőre befejzni képes „szakikat” találni, így sokan az ismerősöktől kérnek segítséget, mert abban az esetben nagyobb a bizalom.

2. A munkák összehangolásával sem kell bajlódni.
Mint korábban írtuk a felújítással kapcsolatban a logisztika az egyik legnehezebb, de legfontosabb elem. Ezzel szintén nem lesz gondja a megrendelőnek, hiszen a felújító csapat intézi ezt is.

3. Könnyebb és gyorsabb kommunikáció.
Ahelyett, hogy 6 emberrel kell beszélni egy munka miatt csak eggyel kell, a kivitelezővel, aki mindent elintéz, így gyorsabb és sokkal könnyebb is.

4. Költséghatékonyabb.
Bizony az, hogy miért? Egyszerűen azért mert, ahelyett, hogy az ember megbízna 5 külön embert/céget, akik mindannyian szednek egy szeletet a tortából, csak egy emberrel, a teljeskörű felújítást végzővel kell együtt dolgozni. Ráadásul jobb áron is tudja elvégeztetni a munkákat és beszerezni az anyagokat, mintha egyedül próbálná az ember.

5. Nincs stressz és aggodalom.
Szintén nagyon fontos, ugyanis a felújítás nagyon sok stresszel és aggodalommal jár ha az ember egyedül próbálja meg felújítani az ingatlanát. Ezeket a terheket átveszi a kivitelező.

6. Időt spórol az ember és gyorsabban végez is.
A kivitelező határidőre végez a felújítással, így gyorsabban véget ér a munka, ezzel pedig időt és pénzt is spórolhat az ember.

A Home Makeover Budapest csapata évek óta foglalkozik ingatlanok teljeskörű felújításával. A fent említett 6 pontot egytől-egyik biztosítjuk Önnek. A-tól Z-ig levesszük a felújítás terhét a válláról. Szolgáltatásainkat a linkre kattintva nézheti meg.
Bízza ránk a lakásfelújítást, mi otthont teremtünk lakásából!
E-mail: homemakeoverbudapest@gmail.com
Telefonszám: 06 30 523 1480

Related Posts

Leave a comment