Tanácsok a lakásfelújítás előtt!

utana-11-2

A lakásfelújítás előtt számos olyan dolog van, amire érdemes figyelni, már itt nagy részben eldől a felújítás végeredménye, pedig még el sem kezdődött. Ezekben segítünk most!

  1. Elhatározás: Eldöntötted, hogy szeretnéd a lakásodat felújítani, megszépíteni? Szuper! Megtetted az első lépést.
  2. Találd ki a felújítási munkákat: Először érdemes felmérni a lakást, hogy milyen állapotban van, ez főleg igaz az energetikára, villanyhálózatra és a fűtési rendszerre. Hiába újítod fel a lakásod, ha ez az útóbbi kettő kimaradt. A felmérés után gondold át, mit szeretnél módosítani: falak esetleges áthelyezése, víz, fűtés és villanykiállások esetleges áthelyezése, burkolatok cseréje, ablakok, ajtók cseréje, festés stb. a lista szinte végtelen.
  3. Csinálj tervrajzot, mérd le: A felújítási munkák átgondolása után le is kell merni, hogy az elfér-e, ez leginkább a kis lakásokban, szobákban igaz, át kell gondolni a funkciókat is. Online számos tervezőprogram van, mi a Planner 5D-t szoktuk használni.
  4. Csinálj költségtáblázatot: Gondold át mekkora összeg áll rendelkezésre a felújításhoz, ebből mekkora összeg a vállalkozó anyag és munkadíj költsége és mennyi lehet a mi részünk: burkolatok, bútorok, berendezések stb. Készülj arra is, hogy várhatóan a tényleges költség magasabb lesz, mint a tervezett.
  5. Keress szakembert! Ez sem árt a felújítás előtt 🙂

Szeretné felújítani budapesti ingatlanát? Bízza ránk!Mi A-tól Z-ig levesszük a válláról a terhet!A munkálatokat összehangolva a legrövidebb idő alatt elkészítjük álmai otthonát!

  • Gépészeti és átalakítási tervek
  • Lakásfelújítás
  • Lakásbútor, felszerelés arculattervezése, beszerzése és összeszerelése
  • Kulcsrakész átadás

Kérje ingyenes ajánlatunkat Budapest egész területén: 06 30 523 1480
Ajánlatkérés: www.homemakeoverbudapest.com/elerhetoseg/

Related Posts

Leave a comment