[:hu]
Kis lakás felújítása okosan és olcsón
[:en]
Title
[:]

Sokan azt hiszik, hogy kis lakást nehéz felújítani mérete miatt, pedig csak okosan kell felhasználni a lakás adottságait.

Korábbi cikkünkben már tisztáztuk a teljeskörű felújítás fogalmát és, hogy az nem feltétlen egyenlő a lakás teljes felújításával, lehet akár egy szobát is, de az egész lakást teljeskörűen felújítani.

Mint minden felújításnál az első legfontosabb lépés a tervezés, ez egy kis lakás vagy panellakás felújítás esetén különösen fontos a méret miatt, fontos, hogy a kis konyhába vagy fürdőszobába minden beleférjen. Szerencsére ma már lehet kapni ehhez megfelelő kis méretű hűtőt, sütőt, mosógépet és egyéb elektronikai eszközöket.

A másik fontos elem, pedig a kiállások megtervezése ezekhez az eszközökhöz, ezért fontos előre kitalálni pontosan hol lesz a mosogató, hűtőszekrény stb. Hiszen utána már késő kitalálni, hogy a sütőt oda szeretném, ha nincsen hozzá kiállás.

Ha pedig úgy érezzük az alapterület nem lesz elég, érdemes elgondolkodni egy galéria építésén, ezzel jelentősen megnövelni az alapterületet (ha erre van lehetőség), és ez sokkal költséghatékonyabb, mintha falak bontásába vagy speciális eszközök vásárlásába kezdene az ember. Emellett érdemes nem egyedül belevágni a lakásfelújításba, hanem szakembert megbízni, ezzel pénzt, időt és energiát spórolva.

A Home Makeover Budapest csapata évek óta foglalkozik ingatlanok teljeskörű felújításával. A-tól Z-ig levesszük a felújítás terhét a válláról. Szolgáltatásainkat a linkre kattintva nézheti meg.
Bízza ránk a lakásfelújítást, mi otthont teremtünk lakásából!
E-mail: homemakeoverbudapest@gmail.com
Telefonszám: 06 30 523 1480

Related Posts

Leave a comment